Regler kring bokning och avbokning

INTERNET
Många tycker att det är smidigt att beställa tid via internet. Du kan boka de allra flesta behandlingar hos oss på det sättet. Nu kan du även göra en avbokning via internetbokningen, men det är dock viktigt att veta att på det sättet kan du inte boka av senare än 48h innan bokad tid. Senare än så  skall det ske via telefon.

BOKA / AVBOKA TID
Vi rekommenderar att Du i god tid bokar upp Din önskade behandlingstid,
så att vi på bästa sätt kan tillmötesgå Dina önskemål om tidpunkt. Boka helst nästa besök direkt efter varje behandling, för att få den tid som passar dig bäst.
OBS! Läs våra avbokningsregler nedan.

BOKNINGSBEKRÄFTELSE
När Du gör Din bokning, oavsett på vilket sätt den sker, så kommer Du att få uppge ett mobilnummer. På det mobilnumret får alla ett SMS med en bokningsbekräftelse, dagen före bokad tid, för att inga missförstånd skall kunna uppstå.

AVBOKNINGSREGLER
Avbokning skall ske minst 48h före den bokade tiden, via internetbokningen, eller senast 24 h per telefon. Om du av någon anledning missar eller glömmer bort din bokade tid, så kommer du att debiteras med 50% av det bokade behandlingspriset.

VARFÖR?
När Du beställer en tid hos oss så ingår vi ett avtal. Du (köparen) förbinder dig att komma till din frisör/hudterapeut vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling.
Vi (säljaren) förbinder oss att reservera denna tid för dig, med en arbetsplats och en frisör/hudterapeut som står till ditt förfogande, och inte sälja den till någon annan.
Därför kommer du att debiteras för den bokade tiden, om du missar att avboka den, men bara till 50% av bokningsvärdet.