SHOP & RECEPTION

Lotta Uvhage

Lotta äger och driver salongerna Saxokam, Perssons Frisörer och Sagolik – alla i Sundsvalls Stenstad. Hon har tidigare arbetat som representant och säljcoach för varumärkena Schwarzkopf Professional, Paul Mitchell och vårt alldeles egna Rostedt Euphorganics, och har en djup teoretisk kunskap om hår och hårvårdsprodukter.

FRISÖRER

Katja

Katja är bl a varumärkesambassadör för det lyxiga varumärket Kérastase, samt expert på problemlösaren Nioxin, på vår salong. Hon är frisörtekniskt duktig och har därför även ett ansvar att hjälpa våra frisörelever att utvecklas på rätt sätt under deras utbildning hos oss, för att kunna avlägga sitt gesällprov med godkänt resultat. Katja är dessutom salongens stora festfixare.

Elli

Elli har ett stort intresse av skönhet, hundar, vänner och familjen. Hon sitter gärna ner efter jobbet och pratar med sina vänner över ett glas vin. Elli skulle dock aldrig gå ut utan att volymtångat håret, och hon har alltid en hårsnodd runt handleden och en iPhone i fickan. En favoritprodukt för håret är Rostedt Creator Perfector – ”ett leave-in balsam som gör det den ska, och lite till”.

Malin

Malin har en bakgrund som utbildad kock, vilket hon jobbade som i 4 år. Efter det så utbildade hon sig istället till frisör hos Ann Pettersson hair design school. I båda yrkena krävs både stor kreativitet och förmåga för problemlösning. Malin går inte ut utan sina hörlurar, och den hårvårdsprodukt som hon vill rekommendera är Sebastians Texture Maker – ”för att den ger en rivig känsla i håret som håller i sig”.

Linda

Anja

Maria

Eva

Eva tog sitt Gesällbrev under våren 2015, och hon tycker att det bästa med frisöryrket är att man alltid får hjälpa till med att ta fram kundens bästa jag. Om du frågar henne om ville produkter hon skulle rekommendera, så är det Rostedts vårdande produkter, som hon tycker ger en naturligt lyxig känsla.
Eva skulle aldrig gå hemifrån utan sin kam!

Eva är Mammaledig för tillfället.

Elin

Elin

Benjamin

FRISÖRELEV / TRAINEE

Matilda

Molly