Salong SaxoKam

Den inre skönheten är viktig för ditt välbefinnande, men vi mår oftast ännu lite bättre när vi även tar hand om vårt yttre. Båda avspeglar sig på varandra. Ett holistiskt synsätt som vi tycker om, och som vi tror på.

saxokam_01

Salongen ligger i ett lugnt läge i Gallerian In:, med entré från Stora Torget. Vi har inte kompromissat i någon enda detalj för att ditt besök hos oss skall vara så lugnt och njutningsfullt som möjligt. En miljö lite utöver det förväntade.

Wash House:

saxokam-wash_house

Vår schamponeringsavdelning kommer du att älska. Massage för rygg och ben och ett uppfällbart fotstöd gör att du vill ligga kvar länge under vår ”stjärnhimmel”. Dämpad musik och belysning. Här är det många som har slumrat till en liten stund. Boka in en avslappnande ShaitsuMassage så får du ligga extra länge…

Color Bar:

saxokam-colorbar2

I vår ColorBar får du gärna sitta med och titta på när din frisör blandar till din Color Cocktail. Det brukar vara uppskattat att få en inblick i de ibland ganska komplicerade recepten som skapas utifrån dina förutsättningar. Här bjuds du även på något svalkande att dricka om du så önskar.

Shop:

saxokam-shop

Vi vill erbjuda både ett brett, men ändå väldigt noga utvalt sortiment av hud- & hårvårdsprodukter. Vi rekommenderar att man försöker välja ett ekosmart alternativ.
I shoppen finns förutom hud & hårvårdsprodukter – elverktyg, accessoarer, smycken, doftljus och annat smått och gott som gör livet lite behagligare att leva

White Room:

saxokam-whiteroom2

WHITE ROOM c/o saxokam är vår lyxiga salong i salongen. Vill du av någon anledning sitta lite avskiljt, så bokar du White Room. White Room är samtidigt vårt unika HAIRTALK ROOM, där du kan få se delar av deras stora produktutbud och där vi även gör många av våra fantastiska hårförlängningar.
White Room kan även bokas för att sätta ytterligare guldkant på dagen för dig som skall göras till Brud.
Så välkommen till WHITE ROOM c/o saxokam – din salong i salongen!